Leuk overzicht

Dit moet je weten over het tweede seizoen Maud & Babs

29 augustus 2023 16:22 | serie | Door Judith Regeling

© Lucas van der Rhee/MAX
De dramaserie Maud & Babs met Rifka Lodeizen en Loes Luca krijgt nog dit jaar een vervolg. In dit overzicht blikken we dan ook alvast vooruit door het te hebben over het verhaal, de karakters en de releasedatum.

Het duurt niet al te lang meer!

Maud & Babs

De Nederlandse dramaserie Maud & Babs vertelt het verhaal van Maud (Rifka Lodeizen) die optreedt als mantelzorger voor haar dementerende moeder (Loes Luca). Alsof dat nog niet voor genoeg problemen zorgt, moet ze ook nog eens zorg dragen voor haar verloskundigenpraktijk en een gezin met twee studerende kinderen zien draaiende te houden. 

Wat weten we al over het tweede seizoen Maud & Babs?

In het tweede seizoen van Maud & Babs is het te hopen dat Maud (Rifka Lodeizen) uitgerust is, want er staan haar weer gloednieuwe uitdagingen te wachten. Zo vindt ze het zelf steeds  onverantwoordelijker worden dat Babs nog langer alleen in haar eigen huis blijft wonen. Ze besluit daarom een mantelzorgwoning in haar eigen tuin te plaatsen. En dit blijft niet zonder gevolgen.

Hoe ziet de trailer van Maud & Babs seizoen twee eruit?

Een nieuw seizoen kan niet zonder trailer. Bekijk 'm daarom snel hieronder.


Wie zijn er in het tweede seizoen van Maud & Babs te zien?

In het tweede seizoen van Maud & Babs zijn veel bekende gezichten weer als vanouds te zien. Rifka Lodeizen, Loes Luca, Peter Paul Muller keren namelijk terug in hun rollen. Alleen Kim van Kooten zal niet meer te zien zijn als Juliette. Haar rol wordt overgenomen door Georgina Verbaan.

Of er nog mensen bij gaan komen, is de vraag. Dit heeft Omroep MAX nog niet laten weten.

Wanneer is Maud & Babs seizoen 2 te zien?

Het tweede seizoen van Maud & Babs is vanaf vrijdag 3 november wekelijks te zien bij Omroep MAX op NPO1 en NPO Start. De verwachting is dat je vanaf die datum ook alle acht de afleveringen vooruit kan kijken via NPO Plus en NLZiet.

Kim van Kooten in Maud & Babs
Kim van Kooten in Maud & Babs

Het tweede seizoen van Maud & Babs is vanaf vrijdag 3 november wekelijks te zien bij Omroep MAX op NPO1.

Meer over