Komt-ie

Dit programma vervangt Goede Tijden, Slechte Tijden vanaf juni 2024

23 april 2024 10:10 | serie | Door Judith Regeling

© Videoland
De zomerstop van Goede Tijden, Slechte Tijden komt helaas dit jaar weer sneller dan verwacht, dus is het nu al tijd om vooruit te kijken. Welk programma volgt de soapserie op?

Eigenlijk is het na al die jaren geen verrassing meer.

Goede Tijden, Slechte Tijden

Op 30 mei 2024 is het weer zover: de langverwachte zomercliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden. Wat er dit jaar precies staat te gebeuren - en of het net zo spectaculair is als vorig jaar - valt nog even af te wachten. Het enige wat we tot nu toe weten is dat de soapserie dit jaar eindigt met een 'emotionele avond waar een onverwachte aankondiging het hele dorp tot tranen zal roeren'.

Nu willen we niet op de zaken vooruitlopen, maar onze eerste gedachte gaat toch uit naar Laura. Zou ze aan het einde van dit seizoen besluiten om euthanasie te plegen? Of zal er toch iets anders aan de hand zijn? De tijd zal het leren.

Lees ook: Dit weten we al over de cliffhanger van GTST 

Ik Weet Er Alles Van

Wat we in ieder geval wel weten, is de opvolger van Goede Tijden, Slechte Tijden, namelijk Ik Weet Er Alles Van. Vanaf 3 juni 2024 tot en met 2 augustus 2024 zal Ruben Nicolai weer wekelijks zes verschillende kandidaten verwelkomen in de studio. Elke kandidaat heeft zijn eigen specialisme en probeert daarmee zoveel mogelijk geld op te halen. Dit is alleen makkelijker gezegd dan gedaan. Naast feitenkennis speelt mensenkennis ook een belangrijke rol. De deelnemers kunnen elkaar uitdagen tot een duel: de winnaar krijgt het geld, de verliezer helemaal niets.

De verwachting is dan dat vanaf 2 augustus Tijl Beckand het stokje weer overneemt met Waar Gaat Het Over?. Dat is alleen nog niet officieel.

Meer over