Eerste reacties!

Dit vinden de GTST-kijkers van de zomercliffhanger van 2023

25 mei 2023 09:00 | serie | Door Judith Regeling

© Tom Cornelissen
De zomercliffhanger van GTST is vanaf nu te zien bij Videoland. Spannend, emotioneel of hartverwarmend? De kijkers vellen op social media alvast hun eerste oordeel.

Zou dit einde eindelijk eens aan de (hoge) verwachtingen voldoen? 

Goede Tijden, Slechte Tijden

Ferri Somogyi had er in ieder geval vooraf alle vertrouwen in dat de bruiloft van Henk en Laura niet met een sisser zou aflopen. "Dit overstijgt alles. Ik maak echt geen grap (..). Het is echt niet normaal. Je zit gewoon naar een hele dure Netflix-serie te kijken", vertelde hij dan ook eerder vol enthousiasme aan Shownieuws. "Het is spannend, je hart zit in je keel, misschien ook wel tranen hier en daar. Een hoop ingrediënten. Maar je weet niet wat je ziet, echt."

Oordeel van de kijkers

Nu waren er genoeg kijkers die hier nog hun wenkbrauwen bij fronsten. De makers en acteurs zijn immers altijd enthousiast en niet altijd terecht. Het laatste woord is, zoals altijd, aan de kijker.

De slotaflevering van seizoen 33 verscheen even na middernacht op Videoland, een moment waar menig doorgewinterde fan al klaar voor zat. Na afloop waren hun reacties vrijwel unaniem: het is misschien wel de beste zomercliff in jaren!

Mocht je 'm nog niet via Videoland willen kijken, moet je even geduld hebben. De cliffhanger is pas donderdag 1 juni bij RTL 4 te zien.

Meer over