Emotioneel of saai?

Dít vinden kijkers van de cliffhanger van het 34ste seizoen GTST

24 mei 2024 09:32 | serie | Door Judith Regeling

© RTL
De zomercliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden is sinds afgelopen donderdag te streamen op Videoland. Het is dan ook hoog tijd om alvast de reacties op X te peilen.

Kan deze cliffhanger de spectaculaire ontknoping van vorig jaar overtreffen?

Goede Tijden, Slechte Tijden

Waar de makers van Goede Tijden, Slechte Tijden er vorig jaar nog voor kozen om alle verhaallijnen te bundelen tot één heftige climax, besloten ze het dit jaar over een andere boeg te gooien. "Er is een centrale rol voor de grote liefdadigheidsactie die Stefano (Bas Muijs) heeft georganiseerd, maar daaromheen gebeurt van alles", aldus Caroline de Bruijn in een interview met Televizier. "Vrijwel alle lopende verhaallijnen krijgen ditmaal hun eigen cliffhanger zodat kijkers hopelijk met nóg meer vragen de zomer ingaan."

Welke vragen dat precies zijn, houden we voor de lineaire kijkers nog even geheim. Wel kunnen we alvast zeggen dat met name Nola (Noa Jacobus), Janine (Caroline de Bruijn) en Tamara (Ortàl Vriend) hierin een grote rol spelen.

Lees ook: Komende week in GTST: Copieuze cliffhangers en de deerniswekkende diagnose 

Reacties cliffhanger GTST

Alleen dan rest ons nog de vraag: wat vinden de kijkers hier nu precies van? Nadat de slotaflevering van alweer het 34ste seizoen op Videoland verscheen, stroomden de reacties op socialmediaplatform binnen. Uit die reacties blijkt wel dat de meningen dit jaar behoorlijk verdeeld zijn: van 'een groot gejank' tot 'saai'.

Bekijk hieronder een overzicht.

De cliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden nog niet gezien? Kijk dan op donderdag 30 mei vanaf 20:00 uur naar RTL4 of stream 'm nu al via Videoland.

Meer over