Spannend

Dit weten we al over de wintercliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden

14 december 2023 10:28 | serie | Door Judith Regeling

© Videoland
Ondanks dat de zomercliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden nog vers in ons geheugen zit, zendt RTL over twee weken al een wintercliffhanger uit. In dit artikel werpen we alvast een blik op wat komen gaat.

Zal iedereen er ongeschonden uitkomen?

Lees ook: Dit moet je weten over de mysterieuze Wies in GTST 

Goede Tijden, Slechte Tijden

Hoewel RTL momenteel weinig details vrijgeeft over wat we precies kunnen verwachten van de wintercliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden, biedt de huidige verhaallijn al genoeg inzichten. Het lijkt er sterk op dat de cliffhanger zich zal concentreren op de huidige situatie tussen Kaan aan de ene kant en Bing (Everon Jackson Hooi), Wies (Nzinga Naïma), Linda (Babette van Veen) en Luuk (Kees Boot) aan de andere kant. 

Volgende week doet Kaan Bing een voorstel: als hij Wies levend bij hem aflevert, trekt Kaan zich terug uit alle Boks-vestigingen. Voor de echtgenoot van Nina (Marly van der Velden)l ijkt dit de ideale oplossing, maar de vraag is of dit werkelijkheid wordt. Linda besluit namelijk om Wies mee te nemen naar haar tante in Breda, maar het lijkt erop dat ze daar nooit zullen aankomen. Kort daarna wordt Linda's auto leeg aangetroffen op een willekeurige parkeerplaats.

Lees ook: Komende week in GTST: Krakkemikkige kerstbomen en de duivelse deal 

Vervolg

Hoe dit afloopt, weten we op dit moment nog niet. Desondanks doet de spoilertekst van 28 december vermoeden dat de spanning de week erna blijft toenemen. Die luidt als volgt: "Kaan voert de druk op en Bing staat met de rug tegen de muur. Luuk is er klaar mee en gaat naar de Rijksrecherche." Of dat laatste daadwerkelijk effect zal hebben, blijft de vraag.

Verder heeft de teruggekeerde Marwan (Hassan Slaby) ook een (bescheiden) rol. In de laatste aflevering van dit jaar merkt hij dat zijn 'baas' Marcel niet goed kan omgaan met zijn succes. Ook dat zal niet zonder gevolgen blijven.

Bekijk onze
Goede Tijden Slechte Tijden
verzameling

Goede Tijden, Slechte Tijden is van maandag t/m donderdag vanaf 20:00 uur te zien op RTL4. De wintercliffhanger volgt op 28 december.

Meer over