Dokter Tinus verder zonder Jennifer Hoffman

27 maart 2017 14:50 | serie | Door Televizier

© SBS

Jennifer Hoffman keert niet terug in de populaire SBS 6-serie Dokter Tinus. De eigenzinnige dokter is weer vrijgezel, daardoor is er geen plek meer voor de blondine. Jennifer was vijf jaar lang te zien in de reeks.

Dokter Tinus doet het dit najaar zonder Jennifer Hoffman. De actrice kroop maar liefst zestig afleveringen in de huid van Lisa de Graaf, maar na vijf jaar is de koek op. Hoofdpersonage Martinus Elsenbosch (Thom Hoffman) is weer vrijgezel, en dus verdwijnt Lisa volledig uit beeld. Dat maakte Thom zondagavond bekend in Shownieuws. “Woudrichem weent om het vertrek van Jennifer, maar Dokter Tinus is dapper en die gaat door. Hij moet zich herpakken en op zoek naar een nieuw leven. Het brengt wat leven in de brouwerij”, aldus de acteur.

Mark Rutte

De vrouwen openen komend seizoen de jacht op de meest begeerde vrijgezel van de regio Woerkum. Volgens de acteur levert dit een aantal boeiende verhaallijnen op. Dat komt vooral doordat de kijker Tinus op een hele andere manier leert kennen. Thom vergelijkt zijn personage zelfs met Mark Rutte.

Vrouwelijk schoon

Een seizoen vol jagende vrouwen staat garant voor een bataljon aan gastrollen. “Je moet rekenen op veel vrouwelijk schoon, ronde vormen en uitdagende blikken, waardoor Tinus bijzonder in verlegenheid wordt gebracht”, verklapt de acteur. De namen zijn helaas nog strikt geheim. Wie Tinus komen verleiden zien we dit najaar op SBS 6.

Meer over