Opnames zijn al begonnen

Dramaserie Dertigers krijgt een vierde seizoen

13 februari 2023 11:24 | serie | Door Esther Hut

© BNNVARA

Goed nieuws voor fans van de dramaserie Dertigers! Er komt namelijk een vierde seizoen aan en de opnames zijn zelfs al begonnen.

 

Het derde seizoen was afgelopen zomer nog te zien, maar nu kunnen we ons dus al verheugen op het vervolg.

Opnames zijn gestart

De omroep laat weten dat de opnames vandaag van start zijn gegaan en dat we de hechte vriendengroep met onder anderen Justus van Dillen, Jelle de Jong, Leonoor Koster, Eva Laurenssen, Joy Wielkens, Lykele Muus en Wieger Windhorst ook weer terug gaan zien.

Dat er een vierde seizoen komt is niet een hele grote verrassing. Bij de start van het derde seizoen werd al duidelijk dat er gesprekken werden gevoerd voor een vervolg. Daarnaast is Dertigers een remake van de Belgische variant en die heeft ook vier seizoenen.

Het zou dus kunnen betekenen dat het hierna ook ophoudt voor de Nederlandse versie van Dertigers.

Dertigers

De eerste drie seizoenen van Dertigers waren dagelijks te zien bij BNNVARA op NPO3. De reeks draait om een groep van acht vrienden, die al sinds hun studententijd met elkaar optrekken. Zo zien ze elkaar op verjaardagen, feestjes en etentjes, maar ook tijdens toevallige ontmoetingen. Ze helpen elkaar met allerlei beslissingen en delen samen een onverwerkt trauma dat hun vriendschap danig op de proef stelt.

Het vierde seizoen van Dertigers is naar verwachting deze zomer te zien.

Meer over