Op Videoland

Eén Grote Familie krijgt een tweede seizoen

27 november 2023 11:01 | serie | Door Esther Hut

© Tom Cornelissen

Goed nieuws voor fans van de serie Eén Grote Familie. De serie met onder andere Chantal Janzen en Lykele Muus krijgt namelijk een tweede seizoen op Videoland.

Dat heeft de streamingdienst zojuist bekendgemaakt.

Eén Grote Familie

Het eerste seizoen kwam afgelopen oktober uit en volgens RTL is de serie een enorm succes gebleken. Ondanks dat er geen kijkcijfers bekend worden gemaakt van Videoland, laat RTL wel weten dat het de ‘best bekeken dramaserie op Videoland van dit jaar is.’

Veel herkenbare situaties

Chantal Janzen, die de serie heeft bedacht, is erg blij met het nieuws. "We zijn ontzettend trots en blij dat Eén Grote Familie zo goed is ontvangen,” laat ze aan RTL Boulevard weten. "We hebben er vanaf de start ongelofelijk veel mooie reacties op gekregen, waarin vooral herkenbaarheid de boventoon voert.”

“Een serie bedenken was altijd al een droom, maar dat het de best bekeken serie van het jaar tot nu toe is op Videoland? Nee, dat had ik echt niet durven denken. Dat we daarom met dit geweldige creatieve team een tweede seizoen mogen maken, is echt fantastisch."

Lykele Muus

Uiteraard zien we in het vervolg hoe het verder gaat met Julia (Chantal Janzen) en Taco (Lykele Muus) en hun samengestelde gezin met zes kinderen nu ze bij elkaar in huis wonen. Chantal verraste de cast eerder al met het nieuws, zo is te zien in onderstaande video.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

In het voorjaar beginnen de opnames en naar verwachting zien we in het najaar pas het eindresultaat. Maar tot die tijd is het eerste seizoen van Eén Grote Familie nog te zien bij Videoland.

Meer over