Nog even geduld aub

Eerste beelden nieuwe seizoen Dertigers

28 juli 2022 11:05 | serie | Door Marjolein Vos

© BNNVARA/Hollands Licht
Het is nog heel even wachten, maar vanaf 8 augustus is de serie Dertigers weer dagelijks te zien op NPO 3. De eerste beelden zijn inmiddels verschenen en het belooft voor de 'dertigers' onder ons weer herkenbaar te worden.

In de trailer is te zien dat er weer een hoop thema's voorbijkomen die bekend zijn. Scheiden terwijl je zwanger bent, een kinderwens die niet in vervulling gaat, een huwelijk dat stuk loopt, homoseksualiteit, daten met oude én nieuwe liefdes. Het passeert allemaal in het nieuwe seizoen. 

Verhaallijn

Dertigers gaat over een groep van 8 vrienden die elkaar al sinds hun studententijd kennen. Veel herkenbare dertigersdilemma's komen daarin voorbij. De serie is een bewerking van de gelijknamige succesvolle serie van onze zuiderburen. Acteurs die onder meer meespelen zijn Jelle de Jong, Eva Laurenssen en Joy Wielkens. Ook Abbey Hoes en Eric Corton zijn net als vorig seizoen weer te zien. 

Afgelopen seizoenen

De eerste twee seizoenen van de serie van BNNVARA werden in totaal bijna 10 miljoen keer gestreamd op NPO Start en NPO Plus. Op televisie zelf schommelde de kijkcijfers. Dit heeft vermoedelijk ook te maken met de wisselende uitzendtijden. Het programma is te zien op de late avond, maar op verschillende tijdstippen. 

Vanaf 8 augustus kan er weer genoten worden van de herkenbaarheid van Dertigers.

Meer over