Realistische taferelen

Dit zijn de eerste beelden van Jelka's en Henry's Tropenjaren

12 april 2022 10:51 | serie | Door Judith Regeling

© BNNVARA
Henry van Loon en Jelka van Houten debuteren op 17 april met Tropenjaren, een serie over de vele (gênante) ongemakken na het krijgen van een baby. De eerste beelden zijn zojuist onthuld.

Daaruit blijkt dat dit olijke duo geen taboe uit de weg gaat: van slaaptekort, hangende borsten tot het willen hebben van seks in alle standjes en op alle plekken.

Tropenjaren

De reeks Tropenjaren focust zich op Jelle (Henry van Loon) en zijn vrouw Rosa (Jelka van Houten) die net hun eerste kind hebben verwelkomd en nu moeten dealen met deze nieuwe fase in hun leven. De jonge ouders proberen namelijk niet alleen het beste te doen voor hun dochter Stella, maar ook hun werkende leven en relatie voort te zetten zoals het altijd was: sexy en ambitieus. Maar uitgaan en feesten lijken nu plaats te maken voor luiers en babysitters. Kortom, het stel maakt zich op voor de tropenjaren.

Tropenjaren

De producties van Jelka en Henry een beetje kennende, kunnen kijkers zich opmaken voor een herkenbare, heerlijk gênante en hilarische reeks. Benieuwd of dat ook echt zo is? Bekijk hieronder snel de eerste beelden.

Tropenjaren is vanaf 17 april om 21.05 uur te zien op NPO3.

Mis niks: Download de gratis TVgids.nl app Download nu

Meer over