Het blijft bij 1 seizoen

Er komt geen tweede seizoen van de Videoland-serie Hockeyvaders

27 oktober 2023 12:45 | serie | Door Tessa Kok

© Mark Engelen
Slecht nieuws voor fans van de Videoland-serie Hockeyvaders, want er komt geen tweede seizoen. Dat heeft Walid Benmbarek, een van de hoofdrolspelers in de dramaserie, bevestigd aan het ANP.

Geen vervolg

Walid Benmbarek is in gesprek met het ANP duidelijk over dat er geen vervolg meer aan zit te komen voor de serie. ''Nee, nee, nee. Van Hockeyvaders komt geen tweede seizoen meer'', laat hij erover uit. 

Hockeyvaders

De serie Hockeyvaders verscheen afgelopen maart op Videoland. RTL-presentator Beau van Erven Dorens heeft de serie bedacht. De cast bestaat uit hoofdrolspelers Walid Benmbarek, Tijn Docter en Remko Vrijdag, maar er zijn ook kleinere rollen voor Beau van Erven DorensSanne Wallis de VriesFockeline OuwerkerkHolly Mae Brood, Annet Malherbe, Maaike MartensCarolien Karthaus-Spoor, Leona Philippo en Jim Bakkum

Walid Benmbarek, Tijn Doctor en Remko Vrijdag spelen de hockeyvaders in de dramaserie. De Videoland original gaat over drie hockeyvaders van middelbare leeftijd die willen bewijzen dat ze nog niet 'oud en afgeschreven' zijn. De kijker wordt meegenomen in de hockeywereld, waar zich het ene na het andere probleem afspeelt.

Je kunt de dramaserie bekijken op Videoland.

Meer over