Rechercheur

Erik de Vogel ook te zien in Een Moord Kost Meer Levens

25 september 2023 10:19 | serie | Door Esther Hut

© RTL

Je kunt je Erik de Vogel bijna niet in een andere rol voorstellen dan Ludo Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden, maar daar komt verandering in want de acteur heeft een rol bemachtigd in de nieuwe serie Een Moord Kost Meer Levens.

Een verrassend uitstapje van de acteur.

Rechercheur

Erik de Vogel is natuurlijk onlosmakelijk verbonden met de Neerlands best bekeken soap, maar gooit het dit keer over een hele andere boeg. In de nieuwe Videoland-serie Een Moord Kost Meer Levens, gebaseerd op het gelijknamige boek van Peter R. de Vries, kruipt Erik in de rol van rechercheur.

Waar gaat Een Moord Kost Meer Levens over?

Een Moord Kost Meer Levens is een waargebeurd verhaal, verteld door de ogen van Paul Spruit, geresearched en geschreven door Peter R. de Vries.

Volgens Videoland geeft de serie een ‘bijzondere inkijk in de jaren 80 en neemt het de kijker mee in de huid en het hoofd van (moordenaar) Paul Spruit. Hij leefde een schokkend en bewogen leven. De serie werpt een blik op de belevingswereld van Paul: is waar je wieg staat bepalend of heb je je lot in eigen hand?’

Castleden

Eerder werd al bekend dat Chris Peters de rol van Paul Spruit op zich neemt. Monic Hendrickx (moeder van Paul), Martijn Fischer (stiefvader), Melody Klaver (zus van Paul) hebben ook een hoofrol in de serie. Jacob Derwig vertolkt de rol van Gerard Spruit, de vader van Paul.

Daarnaast maken Terence Schreurs, Justin Swagerman, Lisa Zweerman, Willemien Slot, Joshua Albano, Pamela Teves, Chris Tates en Poal Cairo deel uit van de cast.

Een Moord Kost Meer Levens is vanaf 14 november exclusief te zien bij Videoland.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Meer over