Interview

Erik de Vogel wil meer zijn dan alleen 'Ludo Sanders uit GTST'

7 november 2023 11:00 | serie | Door Judith Regeling

© Videoland
Wie 'Erik de Vogel' zegt, zegt eigenlijk ook 'Ludo Sanders'. De acteur is zo aan zijn rol in Goede Tijden, Slechte Tijden verbonden dat tv- en programmamakers hem niet tot nauwelijks casten voor een andere rol. Dat moet veranderen, zo vindt hij nu zelf.

Hij is immers meer dan alleen die keiharde zakenman uit GTST.

Lees ook: Alles over Goede Tijden, Slechte Tijden 

Een Moord Kost Meer Levens

Voor Erik de Vogel komt er al zeer binnenkort een droom uit. Hij is namelijk gevraagd voor Een Moord Kost Meer Levens, een nieuwe Videoland-serie die is gebaseerd op het gelijknamige boek van misdaadverslaggever Peter R. De Vries. Hierin speelt hij de rol een rechercheur die de moord op Paul Spruits stiefvader onderzoekt. "Een bescheiden aandeel", noemt hij het zelf, "maar het was een leuke uitdaging om te laten zien dat er nog meer in het vat zit."

Bekijk onze
Goede Tijden Slechte Tijden
verzameling

Erik de Vogel

De acteur ziet het dan ook vooral als een leuk opstapje naar meer. Althans, als programma-, film- of seriemakers daar ook zo over denken. "Ik sta altijd open voor andere avonturen", zo vervolgt hij in Veronica Superguide. "Het is in Nederland echter lastig. Mensen denken dat ik vastzit bij Goede Tijden, zodat me gewoon niet vragen. Laat dit daarom een open sollicitatie zijn."

Ben je nu benieuwd hoe Erik het doet in een andere serie dan GTST? Bekijk hieronder dan snel de trailer van Een Moord Kost Meer Levens.

Een Moord Kost Meer Levens is vanaf 14 november te zien op Videoland

Meer over