'Jammer dit'

Fans niet te spreken over grote verandering in Flikken Maastricht

13 mei 2024 15:19 | serie | Door Janine van Rooden

© AVROTROS

De opnames van het nieuwe seizoen Flikken Maastricht zijn in volle gang en de makers hebben nu al een tipje van de sluier opgelicht over een grote verandering die de fans te wachten staat. 

Maar daar is niet iedereen even blij mee.

Flikken Maastricht

De cliffhanger van het afgelopen seizoen eindigde met de spannende gebeurtenis dat Eva (Angela Schijf) werd aangereden, maar door wie? Zowel haar moordzuchtige nicht Ellis van Dongen (Leonoor Koster) als haar fijne collega Floris Wolfs (Victor Reinier) reden namelijk met hun auto's naar haar toe.

Angela Schijf

Door de makers is nu al verklapt dat Eva het ongeluk heeft overleefd. Op Instagram hebben ze namelijk een foto gedeeld van Angela Schijf op de set. Daar is gelijk een grote verandering op te zien: het kapsel van de actrice.

Kortgeleden onderging Angela een heuse metamorfose door een korte coupe te nemen en deze werkt nu ook door in haar seriepersonage. Normaal gesproken werd het kapsel van de actrice speciaal voor de politieserie bedekt door een pruik met een lange paardenstaart, maar de makers hebben nu besloten om deze achterwege te laten en de nieuwe look te omarmen.

Reacties

De reacties van de fans zijn alleen niet echt positief. "Dit kunnen jullie ons niet aan doen", "hier ben ik het niet mee eens", "ik mis de Eva-look!", "jammer dit", "past niet bij het karakter" en "zeg dat dit een grapje is" klinkt het onder meer in de reacties onder de foto. Gelukkig is een enkeling wel enthousiast. "Tuurlijk is de paardenstaart iconisch, maar dit staat ook heel mooi!" en "juist realistischer dat ze een keer een ander kapsel heeft" schrijven andere kijkers eronder. 

Meer over