Goed nieuws!

Flikken Maastricht krijgt een negentiende seizoen

26 april 2024 11:16 | serie | Door Esther Hut

© William Rutten

Nog meer goed nieuws zo aan het eind van de week, want AVROTROS heeft zojuist bekendgemaakt dat er een negentiende seizoen komt van Flikken Maastricht!

Daar zullen heel veel fans blij mee zijn.

Flikken Maastricht

“Met 200 afleveringen, dit seizoen wekelijks gemiddeld 1,7 miljoen kijkers en via NPO Start voor alle seizoenen samen ruim 46 miljoen views, kunnen we niet anders dan een nieuw seizoen aankondigen. Seizoen 19 van Flikken Maastricht is een feit!” laat AVROTROS weten.

En zo is het maar net, want de avonturen van Eva van Dongen (Angela Schijf) en Floris Wolfs (Victor Reinier) zijn nog lang niet uitverteld. Het negentiende seizoen heeft dan ook dezelfde hoofdcast als de afgelopen jaren.

Seizoensafsluiter

Voor het zover is kunnen we vanavond eerst uitkijken naar de  seizoensafsluiter van Flikken Maastricht. Wolfs is zijn leven niet zeker nu hij achterna gezeten wordt door crimineel Ben Swart en klemgereden wordt door zijn knokploeg. Ook Eva staat alleen voor en loopt levensgevaar. Komt dit nog goed?

Wanneer is seizoen 19 van Flikken Maastricht te zien op tv?

De opnames voor seizoen negentien van Flikken Maastricht gaan binnenkort van start en zal volgend jaar bij de NPO te zien zijn.

Meer over