Eva en Wolffs

In Flikken de Podcast hoor je alle geheimen over de serie

9 februari 2022 12:31 | serie | Door Irma Tomas

© AVROTROS
Over elk denkbaar onderwerp is al een podcast en nu heeft Flikken Maastricht er ook eentje. Fan en mediaman Ben Prins is de maker. In de podcast worden vele prangende vragen beantwoord.

Vragen zoals: waarom draagt Wolfs cowboylaarzen, is het haar van Eva (Angela Schijf) echt en doen de acteurs hun eigen stunts. In de afgelopen zestien seizoenen van Flikken Maastricht gebeurde er nog al wat en daarom is er ook genoeg om over te praten. 

Tien afleveringen

Dat doet Ben Prins in tien afleveringen waarin hij de luisteraars mee neemt achter de schermen. In elke aflevering bespreekt hij een ander thema; van stunts, wapens en de politie, tot locaties, muziek, verhaallijnen en kleding. Cast en leden van de crew vertellen over hun meest memorabele momenten, leuke anekdotes en opvallendste afleveringen.

Victor boven een papierversnipperaar

Zo vertelt de stuntcoördinator over de levensgevaarlijke stunt waarbij Victor Reinier boven een werkende papierversnipperaar hing, horen we hoe de scenarioschrijver al die jaren de spanning in de verhaallijnen vasthoudt en legt de wapenspecialist uit hoe hij de acteurs veilig heeft leren schieten.

De trailer hoor je hier alvast

Flikken de Podcast is vanaf vrijdag 18 februari te beluisteren via alle populaire podcast-apps.

Meer over