Grijp je kans!

Flikken Maastricht zoekt figuranten

26 juli 2022 10:59 | serie | Door Janine van Rooden

© AVROTROS/William Rutten

Heb je altijd al een keer willen schitteren op televisie? Grijp dan nu je kans: Flikken Maastricht zoekt figuranten voor het nieuwe seizoen! 

Producent Hollands Licht en AVROTROS zijn bezig met de opnames van het zeventiende seizoen en kunnen daar nog wel wat hulp bij gebruiken.

Aanmelden

En daarom zijn ze op zoek naar... jou! "Heb jij altijd al willen figureren in deze populaire politieserie? Ben jij beschikbaar in de periode van augustus 2022 tot januari 2023? Meld je dan nu aan", luidt de oproep. De opnames vinden logischerwijs vooral plaats in en rond Maastricht. Aanmelden als figurant kan hier.

Flikken Maastricht

Al meer dan 14 jaar en 15 seizoenen lang is Flikken Maastricht een kijkcijferhit op de vrijdagavond van NPO 1. Voorlopig komt er nog geen einde aan de politieserie met Angela Schijf en Victor Reinier in de hoofdrollen. Onlangs werd namelijk bekend dat de serie wordt verlengd met twee extra seizoenen.

Victor Reinier kon zijn geluk niet op door het goede nieuws. "Ik vind het geweldig dat we door mogen gaan met Flikken Maastricht. Ik ben door het dolle!" Ook Angela Schijf sprong een gat in de lucht. "Ik heb nog lang geen genoeg van Eva van Dongen en de fans volgens mij ook niet. Ik kan niet wachten!"

Alle 175 afleveringen van Flikken Maastricht zijn te zien via NPO Plus

Meer over