Moeder en dochter

Fran wil Cardi B in remake The Nanny

19 oktober 2018 13:26 | serie | Door Televizier

© ANP
Bijna twintig jaar na het einde van komedieserie The Nanny wordt er gesproken over een remake. Hoofdrolspeelster Fran Drescher wil dat rapper Cardi B haar dochter gaat spelen.

"Ik ben met haar management in gesprek", zegt de 61-jarige Drescher tegen Extra TV. "Het lijkt me geweldig en het kan erg leuk worden." 

Gekke stem

Fran Drescher staat bekend om haar nasale stem, die de kijkers van The Nanny ongetwijfeld nog niet zijn vergeten. Juist daarom zou Cardi B de rol van dochter goed liggen, denkt Fran. "Ze heeft ook een gekke stem. Wat een geweldig moeder/dochter duo zouden we zijn. Het lijkt me fantastisch."

Niles

In The Nanny volgen we de perikelen rondom de excentrieke Fran Fine, die zich noodgedwongen over de kinderen van een Britse weduwnaar in New York ontfermt. Naast Fran herself maakten o.a. butler Niles (Daniel Davis), dochter Grace (Madeline Zima) en vader Maxwell Sheffield (Charles Shaughnessy) alle liefhebbers aan het lachen.

Remake

De plannen voor de remake zijn nog niet bevestigd, maar na Will & Grace, Fuller House en The Conners zou het niet verrassend zijn als de doorstart eraan komt. 

Meer over