The one they got back together

De leuke special van Friends gemist? Kijk The Reunion nu hier!

29 mei 2021 12:50 | serie | Door Jorrit van Broekhoven

Tien seizoenen was Friends de populairste comedy op tv, totdat in 2004 het doek viel. Heb je The Reunion op tv gemist? Dat geeft niet! Je kan de leuke special nu ook online zien.

Update: 29 mei 2021 - Door: Jeroen de Goeij

Plannen voor een speciale reünie van de originele Friends-cast waren er al heel lang, maar gingen keer op keer niet door. Van uitstel kwam gelukkig geen afstel, want Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer kwamen toch nog een keer terug.

De special was in Nederland te zien bij SBS 6, op vrijdag 28 mei. Heb je de uitzending gemist? Dat is niet erg, want je hebt nog een kans. 

Klik hier en kijk Friends: The Reunion online!

Friends op HBO Max

Friends: The Reunion is oorspronkelijk gemaakt voor HBO Max, de streamingdienst die alleen in de VS te zien is. Fijn dus dat SBS 6 de special naar Nederland haalde.

De bijeenkomst kreeg trouwens de ondertitel The one where they get back together, een knipoog naar de titels van de Friends-afleveringen. Hieronder staat de trailer van de special.

De reünie

Niet alleen het oorspronkelijke zestal dat in Friends lief en leed (en een gaaf appartement in New York) deelde keer terug in de special. Er zijn ook talloze gasten, en niet de minste!

Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Perry en Ross verwelkomen onder anderen Lady Gaga, Justin Bieber, Cindy Crawford, Reese Witherspoon, Tom Selleck en David Beckham. Ook de Zuid-Koreaanse K-popsensatie BTS is van de partij.

Heb je Friends: The Reunion gemist? Klik dan hier en kijk de special online!

Friends op Netflix

Nog meer zin in Friends? In Nederland kun je alle afleveringen van de klassieke sitcom streamen met Netflix. Alle tien seizoenen staan in de catalogus.

 

Meer over