HBO MAX

Daar is ie dan! De trailer van Friends: The Reunion

19 mei 2021 23:03 | serie | Door Irma Tomas

© HBO MAX
De reünie van onze vrienden van Friends was al een tijd in de maak en nu hebben we de eerste beelden! Phoebe, Monica, Rachel, Ross, Joey en Chandler zijn eindelijk weer samen.

In de trailer lopen Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Matthew Perry en Lisa Kudrow eerst door hun oude decor om daarna op een bank plaats te nemen voor een gesprek met James Corden. De zes halen herinneringen op aan die goeie oude Friends-tijd en beantwoorden o.a. die ene belangrijke vraag: Were Ross en Rachel on a break of niet?

Janice komt ook

In de trailer zien we een glimp van bekende Friends gast-acteurs als Tom Selleck en Maggie Wheeler die jarenlang Janice speelde. Justin Bieber, Cindy Crawford, Lady Gaga en David Beckham schijnen ook langs te komen, maar die zien we nog niet in deze trailer. 

HBO MAX

Friends liep van 1994 tot 2004, maakte sterren van alle acteurs en is nog steeds razend populair. Friends: The Reunion wordt op 27 mei uitgezonden op HBO MAX, een streamingdienst die we in Nederland stom genoeg niet kunnen ontvangen. Maar de kans bestaat natuurlijk dat het programma later bij HBO op Ziggo of op een andere dienst wel te zien zal zijn. 

 

Meer over