Game of Thrones krijgt slechts één spin-off

14 juli 2017 16:15 | serie | Door Televizier

© HELEN SLOAN / HBO

Game of Thrones zou volgens diverse bronnen maar liefst vijf spin-offs krijgen. Fans maakten een hupje van geluk bij het horen van dit amusante nieuws. Helaas blijkt nu dat de toekomst van de HBO-serie er helemaal niet zo rooskleurig uitziet. 

Game of Thrones behoort tot de populairste series aller tijden. De avonturen in Westeros en omstreken vullen het hart van menig fan met pure gelukzaligheid. Het is dan ook niet gek dat HBO de reeks wil uitmelken. Dat zou het betaalkanaal naar verluidt doen met maar liefst vijf spin-offs. HBO-baas Casey Bloys vertelt aan The Hollywood Reporter dat dit lariekoek is.

Game of Thrones

“Ik probeer er niet zoveel mogelijk te maken”, zegt Bloys die onthult dat er niet aan vijf, maar aan vier series wordt gewerkt. “Mijn gevoel zegt dat we geluk hebben als een van de vier series het niveau haalt dat we willen. Nou, wat als ze theoretisch gezien allemaal goed zijn? Dat is dan een probleem voor later.”

Eén spin-off

Krijg door dit bericht geen valse hoop op vier spin-offs van Game of Thrones. Bloys benadrukte later in het interview dat hij echt maar één script wil omtoveren tot een serie. “Ik zie het niet gebeuren dat we er meer dan één maken”, aldus de HBO-baas.

Meer over