Spannend

Explosies, een gewapende overval en liefdesaffaires in maandtrailer GTST

2 juni 2022 10:29 | serie | Door Judith Regeling

© GTST
Meerdijk schudt in de laatste volledige maand voor de zomerstop nog flink op zijn grondvesten. Zo zijn er in het dorpje van Goede Tijden, Slechte Tijden liefdesaffaires die uit de hand lopen, explosies en schimmige dealtjes die niet volgens plan verlopen.

Dit blijkt allemaal uit de maandtrailer die de makers GTST online hebben gezet.

Goede Tijden, Slechte Tijden

Op donderdag 7 juli komt Goede Tijden, Slechte Tijden weer met een knaller van een zomercliffhanger. Inmiddels weten we dat die grotendeels draait om het grote huwelijksfeest van Nina Sanders (Marly van der Velden) en Bing Mauricius (Everon Jackson Hooi). Maar nu het einde in zicht is, is het de vraag of er wel getrouwd gaat worden. Nina raakt deze maand namelijk steeds meer verwikkeld in haar liefdesaffaire met Lars (Charly Luske), zelfs zo erg dat vader Ludo Sanders (Erik de Vogel) zijn prinsesje te hulp schiet. En zoals we hem kennen, wijkt hij voor niets óf niemand. "Ik doe wat nodig is."

Lees ook: GTST onthult inhoud zomercliff 2022 

Oplopende schuld

De rest van de Meerdijkers ontkomen echter ook niet aan hun dosis drama. Zo lijken Merel (Sophie Bouqet) en Lynn (Noël van Kleef) in het geheim toch weer naar elkaar toe te trekken, terwijl ook Marwan (Hassan Slaby) en Julian (Wouter Zweers) zich steeds dieper in de schulden werken bij de sluwe Philippa (Nanette Dražić). Helemaal als ze worden overvallen tijdens een klusje. Het gevolg? Een schuld van meer dan 50.000 euro.

Pamela Teves

Verder lijkt ook de verhaallijn rondom Agaath (Pamela Teves) ernstige zaken aan te nemen. De huisbaas zorgt er namelijk voor dat alle flatbewoners een dag uit hun huis worden gezet. Niet zomaar om dingen op te knappen, maar om een fikse explosie te veroorzaken. "En waar rook is, is vuur", aldus de makers.

Bekijk hier de volledige trailer.

GTST is van maandag t/m donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4.

Meer over