Pas op: spoilers!

Kiefer Zwart neemt afscheid van rol dokter Roman in GTST

25 maart 2022 15:24 | serie | Door Judith Regeling

© Videoland
Na een duistere spin-off en heel wat drama in GTST is er een einde gekomen aan het karakter Roman van Loon. Op Instagram neemt acteur Kiefer Zwart afscheid van zijn rol en de fans.

Voor de vaste karakters is dit geen nieuws. Afgelopen donderdag vertelde rechercheur De Boer al aan Saskia (Tamara Brinkman) en Julian (Cas Jansen) dat dokter Roman levenloos was gevonden in het bos. 

Kiefer Zwart

Voor Kiefer Zwart komt er hiermee een einde aan zijn rol als de charmant ogende huisarts die het met name op Saskia had voorzien. "Ik kijk met veel plezier terug op mijn tijd bij GTST, van de serie tot de spin-off was het een waar genoegen om iedereen te ontmoeten achter en voor de schermen", blikt de acteur nu terug. "Shout-out naar Tamara Brinkman die al die tijd met mij te dealen had en natuurlijk ook Zoë van Weert en Lieke Pijnappels; zonder Saskia, Evi en Christy geen dokter Roman." 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Kiefer Zwart (@kiefer_zwart)

Goede Tijden, Slechte Tijden

Hoewel zijn rol er nu op zit, zijn de gevolgen in GTST nog niet te overzien. De politie is namelijk hard bezig om de moordenaar van Roman achter de tralies te krijgen. Maar wie heeft het precies op zijn geweten en waarom? Is het Julian die wraak wilde nemen; Evi wiens ex is overleden door het toedoen van Roman of is het zijn nieuwe liefde Christy die ondanks haar ongeloof niet aan zijn grijpgrage handjes kon ontsnappen? Videoland-kijkers weten inmiddels meer.

Goede tijden slechte tijden is van maandag t/m donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4.

Meer over