'Totaal ongeloofwaardig'

GTST-kijkers in shock door nieuwe liefdesaffaire van Merel

22 februari 2023 13:26 | serie | Door Judith Regeling

© Videoland
De makers van GTST lijken het spoor compleet bijster als het gaat om het liefdesleven van Merel Verduyn. De oudste telg van de Verduyntjes duikt namelijk volgende week het bed in met... Stefano Sanders.

De kijkers steken op social media hun verontwaardiging niet onder stoelen of banken.

Merel Verduyn

Als er iemand uit Meerdijk ondanks haar jonge leeftijd een nogal roerig liefdesleven achter de rug heeft, is het Merel Verduyn (Sophie Bouquet) wel. Na een korte fling met Valentijn (Vincent Visser) viel ze enkele seizoenen geleden nog als een blok voor Marwan (Hassan Slaby), die eerder Demi (Noa Zwan) nog zwanger had gemaakt. Heel lang duurde dat niet: nadat Merel eindelijk de goedkeuring van haar zusje had, was dat ook snel weer verleden tijd.

Noël van Kleef

Merel wachtte daarna nog een vrij onstuimige en eveneens rappe liefdesaffaire met Lynn (Noël van Kleef), maar verrassend of niet: ook dat hield geen stand. Vervolgens probeerde ze nog haar stagebegeleider Danny om haar vinger te winden, maar die was hartstikke bezet en had geen oog voor de jongste stagiaire van het politiebureau. 

Stefano Sanders

Merel kreeg toen het advies om eens te kiezen voor iemand die wel bereikbaar was, maar die boodschap blijkt er duidelijk niet in te zijn gegaan. Komende week is namelijk te zien hoe Merel na een gezellige ontmoeting in De Koning Stefano Sanders (Bas Muijs) meeneemt naar het Paleis. En niet alleen om te praten over koetjes en kalfjes….

Bas Muijs en Sophie Bouquet in GTST
Bas Muijs en Sophie Bouquet in GTST


Verontwaardiging

De Videoland-kijkers kunnen hun oren en ogen niet geloven, zo blijkt uit de reacties op Twitter. Vooral niet omdat Sophie Bouquet 21 is en Bas Muijs de 46 jaar al heeft aangetikt.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag t/m donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4.

Meer over