A-ha!

GTST-kijkers krijgen hoop: keert deze 'Muller' terug naar Meerdijk?

3 mei 2024 09:24 | serie | Door Judith Regeling

© Videoland
Het lijkt nog altijd een komen en gaan in Goede Tijden, Slechte Tijden. Waar het er namelijk sterk op begint te lijken dat Steef en Naomi binnenkort vertrekken, is de kans ook groot dat er weer een karakter terugkomt. In dit artikel leggen we uit hoe dat precies zit.

De kijkers zijn iets op het spoor gekomen.

Lees ook: Alles over Goede Tijden, Slechte Tijden 

Janine in Goede Tijden, Slechte Tijden

Nu de relatieproblemen van Janine (Caroline de Bruijn) en Ludo (Erik de Vogel) wat naar de achtergrond zijn verdwenen, richt de journaliste zich op een nieuw project. Ze houdt zich al even bezig met de mysterieuze erfenis van de overleden weduwe Ineke Roest, die drie maanden dood in haar huis lag voordat ze eindelijk werd gevonden. Maar hoe is dat eigenlijk zo gekomen?

Om daar een antwoord op te vinden, opende Janine eerder al samen met haar zwager Stefano (Bas Muijs) de jacht. En niet zonder resultaat, ze is er al in geslaagd om via een wat verstrooide journalist van destijds de naam van een van de dochters van Ineke te achterhalen: Yvonne Muller.

Vincent Muller (Oscar Aerts)

Wat haar precieze rol in GTST zal zijn, zal de komende weken blijken. Maar bij de kijkers gaat er wel een belletje rinkelen. In het verleden speelde er namelijk al iemand mee met dezelfde achternaam: Vincent Muller, het karakter van Oscar Aerts.

Vincent Muller debuteerde eind 2013 in Goede Tijden, Slechte Tijden. In eerste instantie was hij enkel de zakelijk adviseur van Ludo Sanders, maar toen de knappe nieuwkomer gevoelens kreeg voor Nina moest Nina's tante Maxime wel wat opbiechten: Vincent bleek haar zoon. Ze moest hem op 19-jarige leeftijd afstaan aan Vincents vader, Joost Muller, en zijn vrouw Paula.

Adoptie

Dat bleek alleen geen zuivere koek. De vrouw in kwestie manipuleerde de destijds pas 19-jarige studente Maxime net zolang tot ze dacht dat ze geen kind kon opvoeden. Vervolgens werd dan ook besloten dat Maxime helemaal geen rol in het leven van Vincent mocht spelen: Paula zou voor de buitenwereld gewoon de biologische moeder van Vincent zijn.

Of het in de verhaallijn van Janine om dezelfde 'Mullers' gaat of gewoon toeval is, is nog de vraag. Dat zal de toekomst moeten uitwijzen.

Goede Tijden, Slechte Tijden is van maandag t/m donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4.

Meer over