Overzicht

GTST Spoilers - maandag 1 t/m donderdag 4 januari 2024

26 december 2023 07:00 | serie | Door Judith Regeling

© Videoland
De spannende wintercliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden zit erop en de gevolgen zijn niet te overzien. In de onderstaande spoilers van maandag 1 t/m donderdag 4 januari 2024 krijg je alvast een indruk van de schade.

Zit je nog met je hoofd in 2023?

Lees dan ook: Komende week in GTST: Donkere dagen en de weergaloze wintercliff 

Maandag 1 januari 2024

Luuk kan niet anders dan Linda overdragen aan de artsen. Marwan nodigt Naomi uit om te komen hospiteren bij hem en Steef. Janine rakelt de discussie weer op met Ludo.

Dinsdag 2 januari 2024

Het onderzoek in Boks is afgerond, maar de locatie wordt nog niet vrijgegeven. Elisa en Julian geven beiden niet toe dat ze eigenlijk meer dan vrienden willen zijn. Merel zet Stefano aan het denken.

Bekijk onze
Goede Tijden Slechte Tijden
verzameling

Woensdag 3 januari 2024

Ludo maakt Janine deelgenoot van zijn bezorgdheid en wil hulp inschakelen. Mats schrikt als Nina hem zijn nieuwe plan verbiedt. Nola is opgetogen als ze begrijpt dat Ludo de baas is van De Rozenboom en nodigt haar vriendinnen uit om daar gebruik van te maken.

Donderdag 4 januari 2024

Nola begrijpt niet wat ze verkeerd heeft gedaan als ze door Nina op het matje wordt geroepen. Bing ontsteekt in woede als hij de sportschool weer moet sluiten voor verder onderzoek. Henk wordt driftig als het Julian ook niet lukt om Laura af te remmen.

Goede Tijden, Slechte Tijden is van maandag t/m donderdag vanaf 20:00 uur te zien op RTL4. Terug- en vooruitkijken kan via Videoland.

Meer over