Valentijnsweek

GTST Spoilers - maandag 12 t/m donderdag 15 februari 2024

6 februari 2024 07:00 | serie | Door Judith Regeling

© Videoland
De dag van de liefde komt er dan misschien aan, maar zullen de Meerdijkers ook mogen en kunnen genieten van wat romantiek? Je leest hieronder de Goede Tijden, Slechte Tijden-spoilers van maandag 12 t/m donderdag 15 februari 2024.

Liever weten wat er deze week nog allemaal staat te gebeuren?

Lees dan ook: Komende week in GTST: Lakende loyaliteiten en de verstierde verjaardag 

Maandag 12 februari 2024

Bings tevredenheid wat betreft de heropening van Boks slaat om in verbijstering als er door het statement van Nina weer een slecht artikel wordt gepubliceerd. Ook Ludo en Janine zijn verontwaardigd over de woorden van Nina en willen zo snel mogelijk een familieberaad. Shanti liegt overtuigend over Benny als Rik opmerkt dat ze appjes van hem ontvangt.

Dinsdag 13 februari 2024

Elisa schrikt als ze zich na een wilde nacht met Julian heeft verslapen. Ze haast zich snel naar Naomi om naar Gent te vertrekken voor hun Valentijnsafspraakje. Nina raakt bezorgd om het huwelijk van haar ouders als Janine haar vertelt dat Ludo al een week niet meer normaal tegen haar praat. Linda heeft, achter de rug van Luuk om, een recept voor zichzelf uitgeschreven.

Bekijk onze
Goede Tijden Slechte Tijden
verzameling

Woensdag 14 februari 2024

Julian, Shanti er Rik maken zich grote zorgen. Steef wil het niet hebben over het blauwtje wat hij heeft gelopen bij Naomi. Luuks bezorgdheid om Linda slaat om in verbijstering als hij erachter komt wat ze heeft gedaan. Marwan is van plan om zijn werk goed te doen, maar wordt hierin gedwarsboomd door Tess.

Donderdag 15 februari 2024

Henk wil klaverjassen met zijn vrienden, maar Laura heeft zijn hulp nodig bij het uitzoeken van kleding. Hij onderdrukt zijn frustratie en cijfert zichzelf weg. Naomi is niet blij als Marwan haar zegt dat ze jaloers is op Julian. Nina dreigt het contact met Ludo te verbreken in een ultieme poging hem weer in gesprek te krijgen met Janine.

Goede Tijden, Slechte Tijden is van maandag t/m donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4.

Meer over