Shanti's geheim komt uit

GTST Spoilers - Maandag 13 t/m donderdag 16 mei 2024

7 mei 2024 06:00 | serie | Door Judith Regeling

© Videoland
De spanningen zijn in de week van maandag 13 t/m donderdag 16 mei weer flink om te snijden in Goede Tijden, Slechte Tijden. Zo ontdekt Richard dat Shanti zwanger is, wil Laura het liefst vandaag nog naar Curacao en heeft Nola wilde plannen met Troj. Lees meer in de spoilers!

Toevallig nog met je hoofd bij deze week?

Lees dan ook: Komende week in GTST: Hoge hotelambities en de ruimhartige Rolex roller 

Maandag 13 mei 2024

Nina wordt wanhopig als Bing woedend reageert op haar bekentenis. Nola is zenuwachtig; hoe kan ze Troj vertellen dat ze met hem naar bed wil? Marwan is verrast als Tamara het een goed idee vindt om naar Parijs te gaan. Stefano voelt dat Ludo weer over hem oordeelt. Janine weet een doorbraak te forceren.

Dinsdag 14 mei 2024

Shanti begint te twijfelen aan de onschuld van Richard als Lopez vertelt over verdachte aanpassingen in Billy's testament. Marwan reageert zich af op Naomi. Henk doet er alles aan om Laura te weerhouden van haar vakantie naar Curaçao.

Bekijk onze
Goede Tijden Slechte Tijden
verzameling

Woensdag 15 mei 2024

Julian bekent aan Elisa dat hij niet wil dat Steef tijdens zijn studie op reis gaat. Stefano is aangenaam verrast als Ludo zijn hulp aanbiedt bij het verkrijgen van een vergunning voor het evenement. Als Marwan van Tamara begrijpt dat ze maar een nacht meegaat naar Parijs, beseft hij dat hij altijd tweede keus zal zijn.

Donderdag 16 mei

Shanti heeft Riks steun hard nodig om zich zo normaal mogelijk te gedragen. Nola en Troj zijn verlegen nu het moment daar is. Richard ontdekt dat Shanti zwanger is en probeert erachter te komen hoelang al. Henk en Julian komen op het idee om Janine mee te laten gaan naar Curaçao, als chaperonne voor Laura.

Goede Tijden, Slechte Tijden is nog tot 30 mei van maandag t/m donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Terug- en vooruitkijken kan via Videoland.

Meer over