Overzicht

GTST Spoilers - maandag 15 t/m donderdag 18 april 2024

9 april 2024 07:00 | serie | Door Judith Regeling

© Videoland
Als er iets is wat de afgelopen jaren duidelijk is geworden, is dat het nooit rustig is in Meerdijk. Komende week, van maandag 15 tot en met donderdag 18 april, is dat dan ook niet anders: zo komt Laura plots niet meer overeind en denkt Linda aan emigreren. Meer weten? Lees dan nu de spoilers!

Liever meer weten over deze week?

Lees dan: Komende week in GTST: Kortstondige comebacks en de zorgwekkende zwangerschap 

Maandag 15 april 2024

Julian doet zijn best enthousiast te zijn over de relatie van Steef en Naomi. Janine laat zich verleiden door Ludo. Marwan baalt dat hij de situatie met Tamara nog hopelozer heeft gemaakt. Linda is van plan een tijdje in het buitenland te gaan werken. Henk en Laura hebben hier hun bedenkingen bij.

Dinsdag 16 april 2024

Nina schrikt als Bing de zwangerschapstest in haar tas vindt. Stefano initieert een gezellige avond met veel drank voor de mannen. Henk valt uit tegen de bezorgde Elisa en stort zich te fanatiek op het huishouden. Als Laura door stijfheid niet meer overeind kan komen, raakt het stel in grote problemen.

Bekijk onze
Goede Tijden Slechte Tijden
verzameling

Woensdag 17 april 2024

Laura praat Julians schuldgevoel uit zijn hoofd. Linda's vrienden zien haar plan niet zitten. Stefano komt dronken thuis en zorgt onbedoeld voor veel ongemak. Nola confronteert haar ouders met hun hypocriete gedrag als Bing een kater van de vorige avond heeft.

Donderdag 18 april 2024

Shanti schrikt van Riks voorstel. Bing wil Nola ophalen als blijkt dat zij stiekem toch naar het feest van Fay is gegaan. Ludo is verrast als Janine toch aanschuift bij de zakenlunch.

Goede Tijden, Slechte Tijden is van maandag t/m donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Terug- en vooruitkijken kan via Videoland.

Meer over