Romantisch taferelen

GTST Spoilers - maandag 18 t/m donderdag 21 maart 2024

12 maart 2024 06:00 | serie | Door Judith Regeling

© Videoland
Valentijnsdag mag dan allang achter ons liggen, maar toch draait de week van maandag 18 t/m donderdag 21 maart in Goede Tijden, Slechte Tijden vooral om stelletjes. Nola wordt verliefd, Laura en Henk willen op huwelijksreis en dat terwijl Janine en Ludo in relatietherapie gaan.

Meer weten? Lees dan hieronder snel de spoilers!

Lees ook: Komende week in GTST: Verzwegen vleselijkheden en de betrapte baron 

Maandag 18 maart 2024

Henk probeert online een uitstapje te boeken in Barcelona, maar krijgt problemen met het internet. Gefrustreerd besluit hij de hulp van Steef in te roepen. Nola ontmoet als ze thuiskomt een aantrekkelijke bouwvakker en is direct verliefd. Ludo wil de impasse met Janine doorbreken en stelt voor om Nina en haar gezin een ontbijt te brengen.

Dinsdag 19 maart 2024

Julian eist dat Naomi haar excuses aanbiedt aan Steef. Luuk weet Linda te kalmeren als ze zenuwachtig wordt van de vragenlijst die ze hebben ontvangen. Marwan probeert Tamara gerust te stellen als er een politiebericht binnenkomt over een voortvluchtige verdachte van een roofoverval. Shanti wil de werkrelatie met Richard stoppen.

Bekijk onze
Goede Tijden Slechte Tijden
verzameling

Woensdag 20 maart 2024

Henk krijgt het op slimme wijze voor elkaar dat Ludo het volledige programma van zijn uitgestelde huwelijksreis met Laura betaalt. Linda en Luuk nemen hun opdracht door met de therapeut. Janine laat Ludo in de steek als ze besluit niet met hem te lunchen, maar te gaan werken.

Donderdag 21 maart 2024

Marwan flirt met Tamara en is verbaasd als ze hem streng terechtwijst. Nola komt erachter dat Troj op de skatebaan is. Janine en Ludo hebben hun eerste sessie bij de relatietherapeut en krijgen een opdracht mee. Shanti twijfelt of ze Richard moet bellen.

Goede Tijden, Slechte Tijden is van maandag t/m donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4.

Meer over