Overzicht

GTST Spoilers - maandag 22 t/m donderdag 25 januari 2024

16 januari 2024 06:00 | serie | Door Judith Regeling

© Videoland
In de week van maandag 22 t/m donderdag 25 januari schudt Goede Tijden, Slechte Tijden weer op zijn grondvesten. Marwan krijgt er een collega bij, Elisa en Julian spelen eindelijk open kaart en Ludo krijgt het nog zwaar te verduren.

Maandag 22 januari 2024

Shanti krijgt een anoniem bericht om af te spreken en probeert te achterhalen van wie het bericht zou kunnen zijn. Marwan stelt Nola op haar gemak als ze gespannen is voor haar eerste werkdag in De Rozenboom. Janine en Ludo proberen Manu duidelijk te maken dat ze geen ruzie hebben. Bing zoekt een manier om aan geld te komen.

Dinsdag 23 januari 2024

Linda schrikt als Luuk zegt dat ze misschien nog niet genoeg is aangesterkt voor de bruiloft. Henk is blij als Steef zijn werk even kan overnemen zodat hij poolshoogte kan nemen bij Laura. Julian verbergt zijn teleurstelling als de kinderen geen zin hebben in een etentje met Elisa.

Bekijk onze
Goede Tijden Slechte Tijden
verzameling

Woensdag 24 januari 2024

Janine heeft geen zin in een lunch met Ludo en een zakenpartner. Ze is opgelucht als blijkt dat Ludo er zelf ook geen zin in heeft. Bing wordt door Julian op het idee gebracht om Boks te gaan verbouwen. Marwan raakt geïrriteerd als Nola tegen hem in gaat.

Donderdag 25 januari 2024

Marwan is niet onder de indruk van Marcel. Naomi is blij als Elisa een middag qualitytime met haar wil doorbrengen. Julian komt op een idee om de lucht tussen hem en Steef te klaren. Ludo schrikt als hij als getuige wordt opgeroepen voor een rechtszaak.

Goede Tijden, Slechte Tijden is van maandag t/m donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4.

Meer over