Overzicht

GTST Spoilers - maandag 22 t/m donderdag 25 april 2024

16 april 2024 07:00 | serie | Door Judith Regeling

© Videoland
In de week van maandag 22 t/m donderdag 25 april kan de vlag uit bij Richard uit Goede Tijden, Slechte Tijden, want hij hoeft niet langer op de vlucht te slaan voor de politie. Benieuwd hoe dat komt? Lees het nu in de spoilers!

Ook meer weten over deze week?

Lees dan ook: Komende week in GTST: Zorgelijke zorgweigeraars en de onvoorspelbare onheilsecho 

Maandag 22 april 2024

Nina en Bing geloven Troj als hij zegt dat hij niet weet waar Nola is. Ludo kan zijn ergernis niet meer voor Stefano verbergen. Janine raakt geïntrigeerd door de inboedel van een overleden weduwe. Shanti is woedend als ze begrijpt dat Richard haar heeft bespeeld. Als Manu Nola thuis ziet, laat ze hem beloven niets tegen haar ouders te zeggen.

Dinsdag 23 april 2024

Ludo is niet van plan om Richard de kans te geven zich weer in zijn vaarwater te begeven. Henk en Laura stellen Elisa's positieve instelling op de proef, omdat ze het moeilijk vinden haar hulp te accepteren. Marwan wordt geconfronteerd met Steef en Naomi die in hun verliefdheid het hele huis overnemen.

Bekijk onze
Goede Tijden Slechte Tijden
verzameling

Woensdag 24 april 2024

Naomi probeert Steef over te halen om een tattoo te nemen. Julian is van plan om Laura en Henk te helpen. Omdat Laura denkt dat de hulp maar tijdelijk is, accepteert ze het. Janines interesse in de overleden weduwe groeit als ze een oud krantenartikel vindt over de familie Roest. Marwan en Tamara hebben het rijk alleen.

Donderdag 25 april 2024

Rik begrijpt niet waarom Shanti niet wil dat Richard voor haar gaat werken nu hij vrijgesproken is. Tamara drukt Marwan op het hart dat hij niks mag zeggen. Nola overspeelt haar hand door bijdehand te doen tegen Ludo. Hij maakt een einde aan haar logeerpartij en stuurt haar terug naar Bing en Nina.

Goede Tijden, Slechte Tijden is van maandag t/m donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Terug- en vooruitkijken kan via Videoland.

Meer over