Wintercliffhanger

GTST Spoilers - maandag 25 t/m donderdag 28 december 2023

19 december 2023 07:00 | serie | Door Judith Regeling

© VIdeoland
De inwoners van Meerdijk mogen bijna het nieuwe jaar inluiden, maar de vraag is of iedereen levend Nieuwjaarsdag zal bereiken. Lees hier snel de GTST-spoilers van maandag 25 t/m donderdag 28 december, oftewel van de week van de wintercliffhanger! 

Ook benieuwd wat de sterren van Goede Tijden, Slechte Tijden deze week nog staat te wachten?

Lees dan snel: Komende week in GTST: Krakkemikkige kerstbomen en de duivelse deal 

Maandag 25 december 2023

Henk heeft te veel hooi op zijn vork genomen met het kerstdiner, maar weigert de hulp van Laura. Als hij wel de hulp van Steef accepteert, schakelt deze op zijn beurt de hulptroepen in.

Dinsdag 26 december 2023

Linda en Wies weten hun angst onder controle te houden, ondanks de druk van Kaan. Julian geneert zich als Merel zijn geflirt met Elisa lijkt op te pikken. Merel is aan het denken gezet over Stefano.

Bekijk onze
Goede Tijden Slechte Tijden
verzameling

Woensdag 27 december 2023

Nina is blij als het klikt tussen Mats en de mode-expert. Julian denkt dat Steef niets door heeft van zijn relatie met Elisa. Marwan laat zien wat hij kan in De Rozenboom.

Donderdag 28 december 2023 

Marwan merkt dat Marcel zijn succes eigenlijk niet trekt. Linda en Wies zitten nog steeds in een benarde situatie. Bing wordt onder druk gezet om aan de eisen van Kaan te moeten voldoen. Luuk neemt contact op met de Rijksrecherche.

Goede Tijden, Slechte Tijden is van maandag t/m donderdag vanaf 20:00 uur te zien op RTL4. Terug- en vooruitkijken kan via Videoland.

Meer over