Wat is er met Henk?

GTST Spoilers - maandag 25 t/m donderdag 28 maart 2024

19 maart 2024 07:00 | serie | Door Judith Regeling

© Videoland

De afgelopen weken waren veel GTST-fans vooral bezorgd om Laura, maar in de week van maandag 25 tot en met donderdag 28 maart is het toch echt Henk die instort. Wat zou er met hem aan de hand kunnen zijn? Ontdek het in de spoilers!

Liever weten wat er deze week nog staat te gebeuren?

Lees ook: Komende week in GTST: Luchtige lentekriebels en de bemiddelde biecht 

Maandag 25 maart 2024

Bing is verbijsterd als Nina hem vertelt dat ze Nola heeft zien zoenen met Troj. Janine en Ludo krijgen een romantisch cadeau. Durven ze het aan om hier gebruik van te maken? Shanti ontvangt een uitnodiging voor een borrel van een miljonairsclub en haalt Rik over om met haar mee te gaan. Ludo en Janine beseffen dat ze nog een lange weg te gaan hebben.

Dinsdag 26 maart 2024

Ondanks dat ze het niet eens is met Bings aanpak, is ook Nina bezorgd over de ontwikkelingen van het liefdesleven van haar dochter. Marwan zet een nieuwe versiertechniek in om Tamara voor zich te winnen. Julians blijdschap dat de Koning weer open kan gaan, slaat om in schrik als blijkt dat er weer iets kapot is.

Bekijk onze
Goede Tijden Slechte Tijden
verzameling

Woensdag 27 maart 2024

Henk verbergt voor Laura dat hij last heeft van slapeloze nachten. Elisa is onder de indruk als Julian zijn excuses aanbiedt over zijn gedrag ten opzichte van Naomi. Janine en Ludo besluiten gebruik te maken van het cadeau en gaan op stedentrip. Terwijl iedereen viert dat de Koning weer open is, zit Naomi alleen thuis.

Donderdag 28 maart 2024

Linda probeert Laura over te halen om met Luuk te gaan praten over de voordelen van samenwonen. Henk is zo moe en gestrest dat hij vraagt of Linda kan vertrekken en ook het klaverjassen zegt hij af. Luuk wordt geraakt als hij bij Rianne hoort waar zijn angst om alleen te zijn vandaan komt.

Goede Tijden, Slechte Tijden is van maandag t/m donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4.

Meer over