Overzicht

GTST Spoilers - maandag 26 t/m donderdag 29 februari 2024

20 februari 2024 07:00 | serie | Door Judith Regeling

© Videoland
Maart staat bijna voor de deur, maar het is de vraag of alle personages dan nog te zien zullen zijn in Goede Tijden, Slechte Tijden. In de week van 26 tot en met 29 februari besluit Rik namelijk aangifte te doen tegen Richard. Benieuwd hoe het afloopt? Lees nu de spoilers!

Zit je nog met je hoofd bij deze lopende week?

Lees ook: Komende week in GTST: Vermeende vreemdgangers en het slagroom symposium

Maandag 26 februari 2024

Nola betrapt Tess op het stelen van een fles champagne. Als Shanti weigert haar contact met Richard op te geven, besluit Rik hem aan te geven bij de politie. Bing raakt weer gemotiveerd als Nina serieus met hem wil brainstormen over een plan om Boks te redden: rebranding.

Dinsdag 27 februari 2024

Nola weet Ludo zo ver te krijgen dat hij een paar uur op Manu en Max past, omdat zij zogenaamd naar bijles moet. Laura slaat Janines aanbod om haar mee te nemen naar de spa af, maar kan niet voorkomen dat ze haar thuis in de watten leggen. Marwan krijg een teleurstelling te verduren, maar laat zich niet overtuigen er werk van te maken.

Bekijk onze
Goede Tijden Slechte Tijden
verzameling

Woensdag 28 februari 2024

Steef slaat een uitnodiging voor een feest af, omdat hij afgesproken heeft met Naomi. Als blijkt dat zij wel naar het feest gaat, regelt hij dat Marwan en hij toch ook naar het feest kunnen gaan. Linda is geschokt als Laura haar verbiedt om naar de vernissage te komen, omdat ze zich nog steeds niet weet in te houden. Julian krijgt argwaan als Elisa hun afspraak afzegt voor een andere man.

Donderdag 29 februari 2024

Bing schrikt van de begroting van zijn plannen voor de rebranding van Boks. Hij weigert de financiële steun van Nina en klopt aan bij Rik en Shanti. Janine geeft aan Ludo toe dat ze hem niet kan vergeven zonder zichzelf te verloochenen.

Goede Tijden, Slechte Tijden is van maandag t/m donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4.

Meer over