Cliffhanger!

GTST Spoilers - Maandag 27 mei t/m donderdag 30 mei 2024

21 mei 2024 07:00 | serie | Door Judith Regeling

© YouTube still (GTST)
De cliffhanger van het 34ste seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden staat voor de deur. Alleen wat kunnen we nu precies verwachten? Krijg alvast een sneak peek door de spoilers van maandag 27 mei t/m donderdag 30 mei 2024.

Liever eerst meer weten over deze week?

Lees dan ook: Komende week in GTST: Pingelende pandjesbazen en het Curaçao conundrum

Maandag 27 mei 2024

Janine wordt gebeld door Ludo die een schokkende mededeling doet. Laura valt. Henk geniet ondertussen van de gezelligheid van zijn vrienden en nodigt ze uit voor een hapje eten bij hem thuis. Ludo gaat er vanuit dat Richard niet meer voor PalmNoot werkt, maar komt erachter dat dat niet het geval is.

Dinsdag 28 mei 2024

Janine smoest tegen Ludo dat ze naar de politie gaat om het hoofdstuk 'Willem' af te sluiten. Stefano vraagt Nola om samen met hem het event 'Meerdijk deelt' te presenteren. Shanti breekt als Pim haar vraagt hoe het met haar gaat. Nu de uitslag van de laatste echo goed was, wil Rik iedereen zo snel mogelijk vertellen dat Shanti weer zwanger is.

Bekijk onze
Goede Tijden Slechte Tijden
verzameling

Woensdag 29 mei 2024

Bing reageert zijn zenuwen af op Nina, maar zij wil het vandaag 'gezellig' houden. Julian houdt zich groot als blijkt dat hij niet is uitgenodigd voor het afscheidsfeestje van Steef en Naomi. Het lukt Janine om Willem over te dragen aan de politie.

Donderdag 30 mei 2024

Marwan schrikt als Tamara hem voorstelt aan Ewald; zal hij iets doorhebben? Henk krijgt te horen wat er met Laura is gebeurd. Stefano presenteert met succes zijn evenement. Nola maakt hierbij ook grote indruk als ze een bekentenis doet voordat ze aan haar balletuitvoering begint.

Goede Tijden, Slechte Tijden is nog tot 30 mei iedere maandag t/m donderdag vanaf 20:00 uur te zien op RTL4.

Meer over