Zorgen over Laura

GTST spoilers - maandag 27 t/m 30 november 2023

21 november 2023 07:00 | serie | Door Judith Regeling

© Videoland
In de week van 27 t/m 30 november 2023 gebeurt er weer een hoop in Goede Tijden, Slechte Tijden. Laura lijkt steeds minder oog te hebben voor haar omgeving, Linda kan haar mond niet houden en Rik ontfermt zich wederom over Mats. Benieuwd naar meer? Lees hieronder de spoilers!

Loop je toch nog iets achter? Vergeet dan vooral het onderstaande artikel niet te lezen.

Lees ook: Komende week in GTST: Wazige walnoten en Saskia's schichtige sayonara 

Maandag 27 november 2023

Steef (Ingmar) is verontwaardigd. Henk (Johnny Kraaijkamp) haalt Dolly op. Jonathan (Thijs Boermans) overwint zijn angst voor terugslagen en biecht op dat hij door Ludo (Erik de Vogel) gechanteerd wordt. Janine (Caroline de Bruijn) is onder de indruk van Linda's redactionele inbreng. Laura (Jette van der Meij) heeft geen aandacht voor haar omgeving. Dit is mogelijk een nieuw symptoom van haar ziekte.

Dinsdag 28 november 2023

Janine en Linda (Babette van Veen) nemen een plakje cake aan van de jarige Elisa (Jasmine Sendar), die op haar beurt niet doorheeft dat het spacecake is. Stefano (Bas Muijs) houdt zich groot als Ludo hem vraagt naar de relatie met Merel (Sophie Bouquet). Julian (Cas Jansen) is verrast als zijn kinderen voor hem komen koken. Linda denkt een tas te herkennen en vertelt Wies dat er rare dingen gaande zijn in Boks.

Bekijk onze
Goede Tijden Slechte Tijden
verzameling

Woensdag 29 november 2023

Stefano voelt zich verschrikkelijk als hij opnieuw een nare droom heeft. Hij laat zijn dagritme met steeds meer tegenzin over zich heenkomen. Rik (Ferri Somogyi) wil graag dat Mats (Rowan Veltman) naar school gaat, maar heeft daarvoor toestemming nodig van zijn vader.

Donderdag 30 november 2023

Jonathan probeert Margriet (Elisa van Riessen) moed in te spreken voor de uitspraak van de rechter. Stefano weet voor Ludo te verbergen dat hij er helemaal doorheen zit, maar niet voor Elisa. Henk neemt Laura zoveel mogelijk werk uit handen te nemen en heeft hierdoor niet door dat ze veel geld uitgeeft aan haar nieuwe hobby.

Goede Tijden, Slechte Tijden is van maandag t/m donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Vooruit- en terugkijken kan bij Videoland.

Meer over