Leuk!

GTST Spoilers - maandag 29 april t/m donderdag 2 mei 2024

23 april 2024 07:00 | serie | Door Judith Regeling

© Videoland
Met nog maar een goede maand te gaan tot de zomercliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden wordt het hoog tijd om vooruit te kijken. Want, wat zal er nog allemaal gebeuren? Lees het snel in de spoilers van maandag 29 april t/m donderdag 2 mei 2024.

Liever meer weten over deze week?

Lees ook: Komende week in GTST: Lijflijke liefdesuitingen en de vrijgepleite vrijbuiter

Maandag 29 april 2024

Nina vindt dat Nola recht heeft op de waarheid, maar Bing is het daar niet mee eens. Shanti geniet van Riks liefde. Ze raakt in de stress als Richard haar een voorstel doet. Janine vindt met hulp van Stefano de journalist die het artikel over Willem Roest destijds geschreven had. Ludo broedt op een plan waarmee hij Richard dwars kan zitten.

Dinsdag 30 april 2024

Nola kan nauwelijks bevatten wat ze te horen heeft gekregen en hoort braaf de adviezen van haar (groot)ouders aan. Marwan houdt zich groot als Tamara weigert hem te helpen bij het verkrijgen van een promotie in De Rozenboom. Henk vindt het moeilijk om te kunnen genieten van zijn vrije tijd.

Bekijk onze
Goede Tijden Slechte Tijden
verzameling

Woensdag 1 mei 2024

Steef probeert de ruzie tussen Naomi en Marwan op te lossen met een compromis. Nola raakt onzeker als ze niet goed weet hoe Troj het nieuws over The Rosegarden Group opvat. Julian moet De Koning vroegtijdig sluiten. Hij durft Laura en Henk niet te vertellen wat de reden daarachter is. Marwan laat Van Groeningen weten dat hij gesolliciteerd heeft.

Donderdag 2 mei 2024

Ludo nodigt Shanti uit om een veiling bij te wonen. Rik moedigt haar aan te gaan. Julian weet Henk met grote moeite te overtuigen dat de problemen in De Koning niet de schuld van Laura waren. Steef neemt het zichzelf kwalijk dat hij er te weinig is voor de familie, maar Naomi weet hem ervan te overtuigen dat hij meer dan genoeg voor ze doet.

Goede Tijden, Slechte Tijden is van maandag t/m donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Terug- en vooruitkijken kan via Videoland.

Meer over