Overzicht

GTST Spoilers - maandag 4 t/m donderdag 7 maart 2024

27 februari 2024 07:00 | serie | Door Judith Regeling

© Videoland
De personages van Goede Tijden, Slechte Tijden staan weer klaar voor een emotionele achtbaan! Van 4 tot en met 7 maart 2024 worden ze geconfronteerd met gebroken harten, (on)gezellige familiedinertjes en advies uit de meest onverwachte hoeken.

Met je hoofd nog bij vorige week?

Lees dan ook: Komende week in GTST: Prikkelige principekwesties en de verboden vernissage 

Maandag 4 maart 2024

Marwan begrijpt van Marcel dat Tess is ontslagen en ruikt zijn kans om haar functie over te nemen. Shanti baalt: er komt alleen maar gedoe van haar pas geërfde vermogen. Ze lucht haar hart bij Richard. Steef doet alsof het hem niets kan schelen dat hij een blauwtje heeft gelopen bij Naomi.

Dinsdag 5 maart 2024

Elisa weet de daadwerkelijke reden te ontfutselen waarom Naomi bij haar wil logeren. Bing is te trots om Nina als mede-eigenaar toe te laten. Laura wordt verrast door Ludo als hij haar, na de succesvolle vernissage, een geweldig contract aanbiedt. Door alle problemen tussen Nina en Bing en Janine en Ludo eindigt het familiediner niet erg gezellig.

Bekijk onze
Goede Tijden Slechte Tijden
verzameling

Woensdag 6 maart 2024

Henk geeft Linda tips over hoe ze zich op het werk moet gedragen tegenover Luuk. Janine is bezorgd als Laura tijdens de podcast 'Carrière maken op latere leeftijd' toegeeft dat ze misschien wel verslaafd is aan het schilderen. Henk realiseert zich dat hij te veel hooi op zijn vork heeft genomen en neemt ontslag bij de buurtsuper.

Donderdag 7 maart 2024

Shanti verrast Richard door alsnog voor de kunstaankoop bij Ludo te gaan, maar kan niet ontkennen dat ze bloednerveus is. Janine geeft Linda advies en beseft hierdoor dat ze zelf met Ludo zal moeten praten om hun problemen op te kunnen lossen. Marwan saboteert de router van de Rozenboom om Tamara te dwarsbomen. Julian is opgelucht als blijkt dat Steef onschuldig is.

Goede Tijden, Slechte Tijden is van maandag t/m donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4.

Meer over