Overzicht

GTST Spoilers - Maandag 5 t/m donderdag 8 februari 2024

30 januari 2024 07:00 | serie | Door Judith Regeling

© Videoland
Van maandag 5 t/m donderdag 8 februari valt er voor de kijkers van Goede Tijden, Slechte Tijden weer een hoop te beleven. Zo drijven Ludo en Janine steeds verder van elkaar vandaan, is Laura nog altijd aan het schilderen en zijn de voorbereidingen op het huwelijk van Linda en Luuk in volle gang.

Meer weten? Lees dan snel de spoilers!

Check ook: Komende week in GTST: Beschonken beproevingen en de radeloze raadsman 

Maandag 5 februari 2024

Henk ontdekt dat Laura toch is doorgegaan met schilderen en schrikt als ze haar verslaving bagatelliseert. Steef kan niet voorkomen dat Marwan een date met Naomi voor hem probeert te regelen. Linda kan het niet laten om naar Luuks trouwpak te kijken en schrikt als het tegenvalt. Janine voelt zich gekleineerd door Ludo.

Dinsdag 6 februari 2024

Rik spreekt Shanti moed in voor haar afspraak met Roel. Nina raakt tegen haar wil betrokken bij de rel omtrent Ludo en Janine en maakt zich zorgen om haar eigen bedrijven. Tijdens het vrijgezellenuitje van Luuk wordt Ludo opnieuw geconfronteerd met de gevolgen van de podcast die Janine heeft opgenomen.

Bekijk onze
Goede Tijden Slechte Tijden
verzameling

Woensdag 7 februari 2024

Luuk is helemaal klaar met het gedrag van Linda en besluit de nacht ergens anders door te brengen. Julian viert voor het eerst zijn verjaardag samen met Elisa, maar echt gezellig wordt het niet. Shanti heeft zin in haar eerste kennismaking met het cosmeticabedrijf wat nu in haar handen is.

Donderdag 8 februari 2024

Elisa raakt onzeker als Julian afstandelijk tegen haar doet. Nina wordt door Bing geadviseerd om publiekelijk afstand te nemen van Ludo, maar vindt dat ze dit niet kan maken. Janine doet een poging om het contact met Ludo te verbeteren. Henk probeert Laura over te halen de vernissage van haar schilderijen uit te stellen. Marwan schrikt als hij hoort dat Tess hem wil spreken.

Goede Tijden, Slechte Tijden is van maandag t/m donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4.

Meer over