Shanti verbergt iets

GTST Spoilers - maandag 8 t/m donderdag 11 april 2024

2 april 2024 07:00 | serie | Door Judith Regeling

© Videoland
Zorg dat je er klaar voor bent, want in de tweede week van april 2024 kunnen fans van Goede Tijden, Slechte Tijden weer heel wat verrassingen verwachten. Zo keren Merel en Stefano eindelijk terug uit New York en ontdekt Shanti iets wat haar band met Rik radicaal kan veranderen.

Liever nog weten wat er deze week staat te gebeuren?

Lees ook: Komende week in GTST: Bekende breuklijnen en de schokkende spoedgevallen 

Maandag 8 april 2024

Shanti denkt de reden te weten van haar klachten. Janine en Ludo zijn blij verrast met een onverwachte terugkeer. Julian probeert erachter te komen hoeveel Henk moet doen als mantelzorger.

Dinsdag 9 april 2024

Ludo’s aanbod wordt onverwacht afgeslagen. Shanti raakt overvallen door emoties, maar zodra Rik binnenkomt doen zowel zij en Nina alsof er niets aan de hand is. Linda staat vroeg op om Janine te helpen.

Bekijk onze
Goede Tijden Slechte Tijden
verzameling

Woensdag 10 april 2024

Bing probeert Nola te betrekken bij een gesprek over alcohol. Steef wordt verrast door Naomi als ze komt helpen met afsluiten. Marwan neemt Tamara mee zodat ze eindelijk even alleen kunnen zijn.

Donderdag 11 april 2024

Julian en Elisa besluiten een feestje te geven om te vieren dat Merel geslaagd is. Ludo en Janine verschijnen onverwacht op het feestje. Helaas valt hun cadeau uit de toon bij de rest van de cadeautjes. Steef en Naomi besluiten nog even geheim te houden dat ze iets hebben.

Goede Tijden, Slechte Tijden is van maandag t/m donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Terug- en vooruitkijken kan via Videoland. 

Meer over