Gelukkig nieuw Nina jaar!

GTST verklapt comeback Marly van der Velden in maandtrailer

1 januari 2022 14:47 | serie | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
2022 begint goed voor fans van GTST: in de maandtrailer is te zien hoe Marly van der Velden definitief haar rentree maakt als Nina Sanders. De modediva krijgt direct te maken met een liefdesrivaal.

Op iedere eerste dag van de maand geven de makers van GTST een teaser prijs. In 1 minuut komen een aantal hoogtepunten voor de komende kalendermaand voorbij en de eerste van 2022 is meer dan veelbelovend.

Nina versus Mare

De belangrijkste ontwikkeling is de naderende strijd tussen Nina en Mare Bereschot, een rijke investeerder met een open huwelijk die Bing heeft weten te verleiden. Nina kan haar man er niet van weerhouden met Mare naar bed te gaan, maar ze staat klaar om voor haar huwelijk te vechten. Mare, die best wat wegheeft van Nina, kan alleen lachen om die dreigementen.

Richards lot

Verder is er volop vuurwerk bij de familie Verduyn als aan het licht komt dat Merel al maanden scharrelt met Marwan. Demi kan haar bloed wel drinken en de rotsfeer thuis laat broer Steef niet onberoerd. Maar het grootste drama is voor Richard die door toedoen van Ludo en de Siciliaanse zakenman Antonio Ruzza de bak in draait vanwege internationale drugssmokkel. Gelukkig staat zijn ex-vrouw Billy de Palma klaar om de helpende hand te bieden.

Meer over