Komt-ie dan!

Het 35ste seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden start op deze datum

22 mei 2024 14:25 | serie | Door Judith Regeling

© RTL
Het 34ste seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden is bijna ten einde, maar gelukkig hoeven we de soapserie ook volgend jaar niet te missen. RTL onthult zojuist wanneer de reeks weer terugkeert van zomerstop.

Pak je agenda er dus maar snel bij.

Lees ook: Speelt Nola Sanders een grote rol in de cliffhanger van GTST? 

Goede Tijden, Slechte Tijden

De fans van Goede Tijden, Slechte Tijden zitten waarschijnlijk al een poosje op het puntje van hun stoel om erachter te komen hoe het 34ste seizoen zal aflopen. In tegenstelling tot vorig jaar hebben we dit jaar niet te maken met slechts één ontknoping, maar met wel meerdere.

Zo zal Tamara zich vlak voor de zomerstop nog even van een heel andere kant laten zien, krijgt Henk te horen dat zijn lieftallige vrouw Laura bijna verdronken is en krijgt Shanti de uitslag van de vaderschapstest. Toch ligt de grootste focus op de familie Sanders. Nola doet namelijk vlak voor het doek valt nog een bekentenis die haar leven en dat van haar familie en vriendje ingrijpend zal veranderen, terwijl ondertussen ook Janines verhaallijn tot een hoogtepunt zal komen.

Noa Jacobus als Nola Sanders in GTST
Noa Jacobus als Nola Sanders in GTST


Wanneer keert GTST weer terug van de zomerstop?

De kans is groot dat er na de laatste uitzending nog genoeg vragen over zijn, dus is er maar één ding van belang: wanneer krijgen we de antwoorden? RTL onthult zojuist dat het 35ste seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden op donderdag 22 augustus van start zal gaan op Videoland. RTL-kijkers kunnen vanaf maandag 26 augustus weer genieten van nieuwe afleveringen op het oude, vertrouwde tijdstip: 20:00 uur.

Lees ook: Dit programma vervangt Goede Tijden, Slechte Tijden vanaf juni 2024 

Bekijk onze
Goede Tijden Slechte Tijden
verzameling

Meer over