Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen mogelijk verder zonder André van Duin

24 november 2017 16:30 | serie | Door Televizier

© Elmer van der Marel

André van Duin schittert momenteel in de populaire serie Het geheime dagboek van Hendrik Groen. Mocht er een vervolg komen, dan is dat mogelijk zonder de komiek. Hij twijfelt nog over een eventuele deelname.

Het geheime dagboek van Hendrik Groen is op dit moment de populairste Nederlandse serie. Het lijkt dan ook logisch dat Omroep Max een vervolg bestelt bij productiemaatschappij Blazhoffski. Mocht dit het geval zijn, dan gaat de reeks mogelijk verder zonder André van Duin. Dat vertelt hij aan Avrobode. “Op de set was de sfeer echt heel gezellig, daar lag het niet aan. Maar ik weet niet of ik het meteen een tweede keer zou doen”, aldus de alleskunner.

Zwaar

Het was voor de 70-jarige Van Duin geen makkie op de set. “Het was sowieso een zware periode. Dat speelde ook mee. Doordeweeks werd ik om zeven uur ’s ochtends opgehaald en was ik pas ’s avonds weer thuis. In de weekends was er Heel Holland bakt van ’s morgens negen tot ’s avonds zeven uur. Twee maanden lang. En ik voelde me niet zeker over die rol. Nee, comedy ligt me echt beter.”

André van Duin

Ondanks zijn twijfels hoeft Van Duin zich geen enkele zorgen te maken over zijn acteerprestaties. Vrijwel iedereen is lyrisch over de serie. Laten we hopen dat hij nog minimaal één extra seizoen in de huid kruipt van Evert.

Meer over