Zonder Tom Cruise

Jack Reacher wordt tv-serie

15 november 2018 13:40 | serie | Door Televizier

© Paramount Pictures
Filmheld Jack Reacher maakt zich klaar voor nieuwe avonturen. Dit keer niet op het witte doek, maar in een televisieserie. Tom Cruise mag helaas niet meedoen. 

Dat vertelt Lee Child, de schrijver van de boeken over Jack Reacher. Hij liet daarnaast weten dat Tom Cruise de rol van de actieheld niet gaat spelen. Hij is namelijk te klein. 

Jack Reacher

"Ik vond het heel leuk om met Cruise samen te werken" zei Child tegen BBC Radio Manchester. "Het is een hele aardige man en we hebben het heel leuk gehad. Maar de lezers hebben gelijk. De grootte van Reacher is heel erg belangrijk en het is een belangrijk onderdeel van wie hij is." Tom haalt het met z'n 1,70 meter dus gewoon niet bij de 1,95 meter van Jack. 

Televisieserie

Voor de films in 2012 en 2016 werd dat nog over het hoofd gezien, maar in de televisieserie moet er een nieuwe acteur komen. Sterker nog, Lee Child heeft aangegeven dat hij wil dat alle teleurgestelde fans gaan helpen om dit keer de juiste acteur voor de ex-militair gaan vinden. De serie dan zou op een streamingdienst moeten verschijnen. "Netflix of zoiets", in de woorden van Lee Child. 

Meer over