Weemoedige terugblik

Jennifer Hoffman moet fans teleurstellen: 'Deep Shit krijgt geen tweede seizoen'

30 juni 2022 11:27 | serie | Door Judith Regeling

© Mark De Blok
Jennifer Hoffman en Fockeline Ouwerkerk kregen eerder dit jaar alle ruimte om hun comedy-crimeserie Deep Shit te maken. Helaas voor slechts één seizoen, de reeks krijgt namelijk geen vervolg.

Jennifer Hoffman blikt daarom nu een tikkeltje weemoedig terug via haar Instagram.

Deep Shit

In de comedy-crimeserie Deep Shit speelden Jennifer Hoffman en Fockeline Ouwerkerk de rollen van vinexvrouwen Veerle en Sara, die teleurgesteld zijn in het leven. De vrouwen hekelen namelijk hun saaie levens en de bijbehorende sleur. Althans, tot ze daar zelf verandering inbrengen. Terwijl ze namelijk thuis de schijn op moeten houden, draaien ze zichzelf gedurende de reeks steeds verder vast in een onbedoeld crimineel avontuur.

Jennifer Hoffman

Met 420.000 kijkers voor de eerste aflevering, was de reeks misschien geen groot succes. Toch hoopten enkele fans wel op een nieuw seizoen. Die komt er niet, bevestigt Jennifer Hoffman vandaag. "De NPO moet nu eenmaal keuzes maken. Maar we danken iedereen die ons steunden tijdens de eerste. We hadden niks anders willen doen. Dank ook voor alle trouwe fans! Zoveel geweldige reacties heb ik nog nooit gehad. Zelfs niet met De Luizenmoeder." 

De acht afleveringen van Deep Shit zijn nog wel terug te kijken via NPO Start. 

Meer over