Met Tygo Gernandt

Jeugdserie Circus Noël krijgt vervolg in bioscoop

20 Juli 2018 13:07 | serie | Door Televizier

© ANP
AVROTROS trakteerde de jeugdige kijkers in december 2017 op de serie Circus Noël. De reacties waren positief, waarop werd besloten dat de reeks een vervolg krijgt. Niet op televisie, maar in de bioscoop.

Het laatste streaming nieuws

Mogelijk gemaakt door guidinc.nl
Meer film & serie nieuws

In de nieuwe film staat de twaalfjarige Karo (Luna Wijnands) centraal. Ze reist samen met haar circusvrienden Tonie (Tommy van Lent) en Victor (Samuel Reurekas) langs verschillende plekken. Hier beleeft ze de meest magische avonturen. Helaas gaat het niet goed met het circus, waardoor ze alles op alles zet om het circus van de ondergang te redden. Hierdoor komt de vriendschap tussen Karo, Tonie en Victor enorm onder druk te staan.

Tygo Gernandt

Naast de jeugdige acteurs speelt ook Tygo Gernandt een rol in de film. Hij kijkt vooral uit naar de gevaarlijke scènes. “In Circus Noël gaan we stunts doen met paarden, en daar heb ik ontzettend veel zin in, want dat vind ik te gek”, vertelt hij.

Circus Noël

Het duurt nog wel even tot de film in de bioscoop te zien is. De opnames beginnen deze zomer. Begin volgend jaar verschijnt de Circus Noël in de Nederlandse bioscopen.

Lees ook:  Seizoenspremière GTST in de bios

Meer over