'In the mood for love'

Kenneth Herdigein keert terug als Stanley Mauricius in GTST

2 februari 2023 11:27 | serie | Door Judith Regeling

© GEERT DE LANGE
Meerdijk mag zich opmaken voor de komst van een oude bekende. Kenneth Herdigein is namelijk in februari weer te zien als Stanley Mauricius in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Dit blijkt uit de maandtrailer van de soapserie.

Lees ook: Nieuw personage maakt opwachting in GTST 

Stanley Mauricius

Wat Stanley Mauricius (Kenneth Herdigein) precies komt doen, blijft de vraag. Soapzoon Bing Mauricius (Everon Jackson Hooi) heeft momenteel slechts een bijrol in de reeks: hij weet nog altijd niets van de sluwe plannen van zijn eigen vrouw en is verder vooral op zoek naar een nieuwe bedrijfsleider van BOKS nu 'vriend' Rik (Ferri Somogyi) is gestopt. 'Opa' Stanley is echter in de mood 'for love'. Wie weet dus wat hij in deze maand van de liefde nog voor verrassingen in petto heeft.

Rian Gerritsen in GTST

De gezelligheid in Meerdijk is in februari echter vooral ver te zoeken. Saskia (Tamara Brinkman) moet zien te dealen met de komst van haar halfbroer in haar leven, terwijl ze ondertussen ook steeds meer stress op haar werk ervaart. De nieuwe eigenaar van De Koning - gespeeld door Rian Gerritsen - blijkt namelijk niet zo lief als ze er op het eerste gezicht uitziet. Saskia noemt haar in de beelden hierboven zelfs een 'vreselijk mens' en Laura (Jette van der Meij) staat deze maand op het punt om ontslag te nemen. De vraag is echter of dit is vanwege haar band met Gabrielle óf vanwege haar (steeds slechter wordende) gezondheid.

Familie Sanders

De grootste shock komt deze maand echter van de familie Sanders. Ludo (Erik de Vogel) glijdt steeds verder af- door de bedreigingen van zowel zijn broers als dochter, maar de vraag is hoelang dat nog gaat duren. Aan het einde van de trailer komt Ludo samen met zijn soapvrouw Janine (Caroline de Bruijn) tot een pijnlijke conclusie. Is Stefano's (Bas Muijs) laatste uur in Meerdijk geslagen? We gaan het zien!

Goede Tijden, Slechte Tijden is van maandag t/m donderdag om 20:00 uur te zien op RTL. Via Videoland kijk je een week vooruit.

Meer over