KRO-NCRV komt met nieuwe serie Voetbalmaffia

28 april 2017 10:36 | serie | Door Televizier

Voetbalmaffia is de nieuwe dramaserie van KRO-NCRV. De reeks laat zien hoe het leven van profvoetballer Johnny volledig op z’n kop komt te staan, als hij in aanraking komt met de onderwereld van de voetbalsport.

KRO-NCRV komt met de nieuwe dramaserie Voetbalmaffia. De reeks vertelt het verhaal van Johnny de Graaf (Chiem Vreeken). Hij leeft een heerlijk leven als profvoetballer in het zonnige Italië. Als hij na een slechte periode bij zijn club op de transferlijst wordt gezet, krijgt hij plotseling te maken de louche onderwereld van de voetbalsport.

Crimineel goknetwerk

Johnny ontdekt dat voetballers enkel worden beschouwd als handelswaar. Hij verliest de volledige controle over zijn leven en wordt onderdeel van een groot crimineel goknetwerk. Krijgt hij ooit de grip op zijn leven nog terug?

Voetbalmaffia

Naast Chiem Vreeken spelen ook Egbert-Jan Weeber, Maryam Hassouni en Sallie Harmsen een hoofdrol in Voetbalmaffia. Het duurt nog wel even voordat we de serie voorgeschoteld krijgen. De opnames beginnen volgende week in Deventer. Dit najaar verschijnt Voetbalmaffia op NPO 3.

Meer over