Herhaling

KRO-NCRV zendt het eerste seizoen van Penoza opnieuw uit

4 juni 2024 08:47 | serie | Door Judith Regeling

© Elmer van der Marel
Fans van misdaadseries komen deze zomer zeker aan hun trekken. KRO-NCRV zendt namelijk vanaf 10 juni het allereerste seizoen van Penoza opnieuw uit. 

Zou het ook ditmaal een miljoenenpubliek trekken?

Lees ook: Vanaf deze datum kijk je Oogappels weer vanaf het begin op NPO3 

Penoza

Wie tegenwoordig aan misdaadseries denkt, denkt waarschijnlijk als eerste aan titels als Undercover, Klem en Mocro Maffia. In dat rijtje mag Penoza niet ontbreken. Deze verslavende misdaadreeks was van september 2010 tot 2017 regelmatig te zien bij KRO-NCRV op NPO3. En dat bleef dan ook niet onopgemerkt: iedere aflevering wist een waar miljoenenpubliek te trekken.

Wie dit nu heeft gemist of de serie nu gewoon opnieuw wil kijken, heeft geluk. KRO-NCRV zendt deze zomer op meerdere werkdagen herhalingen uit, vooral op de late avond. 

Carmen Walraven

In de eerste aflevering van Penoza zet Carmen van Walraven (Monic Hendrickx) haar man Frans (Thomas Acda) voor het blok: als hij zijn criminele carrière niet opgeeft, zal zij van hem scheiden. Frans lijkt zijn gezin te verkiezen boven zijn foute vrienden. Maar als het noodlot toeslaat, moet Carmen tegen wil en dank in de voetsporen van haar echtgenoot treden.

Benieuwd? De eerste aflevering van Penoza is op maandag 10 juni vanaf 23:40 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO3.

Meer over